Join the Team!

Verbeter de manier waarop bedrijven met informatietechnologie omgaan!
Wordt één van de hoofdrolspelers binnen de organisatie van onze partners.

Klik op de onderstaande knop om de huidige vacatures te bekijken,

Hello World!

Wil je ook software maken die perfect aansluit op de behoefte van de gebruikers? Vind je het super interessant om bedrijfsprocessen te doorgronden en te zorgen dat deze perfect worden ondersteund door intuïtieve, gebruiksvriendelijke en snelle applicaties? Lekker sparren over wat de beste oplossing is? Dan moet je bij Jazetti zijn. Gaat niet bestaat niet!

Bij Jazetti werken we met de beste bewezen methodes en technologieën. Heb jij een betere oplossing? Dan doen we dat!

Uiterst flexibel

Jazetti werkt met een low-code platform, waardoor wij in staat zijn om op basis van Rapid Application Development software oplossingen te bouwen.

Meer dan genoeg ervaring

Door de jaren ervaring van Jazetti ben je ervan verzekerd dat het software project succesvol verloopt. Het lukt Jazetti altijd en daar kun jij van profiteren.

Mooie gebruikersinterfaces

Van 1 tot 18.000 gebruikers, wereldwijd, meerdere talen, offline of online gebruiken? Het maakt niet uit, het kan gewoon.

Goede documentatie

Onze codebase en werkwijze blijven goed gedocumenteerd en zorgen dat je in een mum van tijd ‘up-to-speed’ bent.

Weinig onderhoud

Onze software systemen zijn gebouwd op bewezen methodes en technologische concepten en zijn uiterst flexibel. Het werkt gewoon en het vereist relatief weinig en eenvoudig onderhoud.

Multi platform

Onze software systemen werken op verschillende besturingssystemen en zijn opgebouwd op basis van een centrale database en file server structuur. Hierdoor is het een fluitje van een cent om te interfacen met verschillende systemen.

Alles onder controle.

Jazetti’s team behaalt resultaten mede door het inzetten van Agile platformen, die ons helpen om goed en overzichtelijk samen te werken met alle betrokken partijen. Daarnaast werken we middels een versiebeheersysteem, zoals SVN of GIT, zodat we altijd overzicht houden over onze uitgebrachte software versies en codebase.

Het werkt gewoon!

We gebruiken uitsluitend bewezen technologie (die wij zelf ontwikkeld hebben). Jazetti zorgt samen met de klant dat de software optimaal functioneert en dat is een stuk eenvoudiger om te verkopen en te implementeren!

Bij Jazetti staat het puntje op de i. Zin om het Jazetti team te versterken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten? Neem dan contact op!