Jazetti heeft alle software ingrediënten en recepten in huis.

Jazetti heeft de afgelopen jaren alles al een keer (mee)gemaakt. Zo hebben wij bedrijfskritische software systemen gemaakt voor 1 gebruiker, maar ook voor 18.000 gebruikers – in diverse talen – wereldwijd. Jazetti deelt kennis en kunde met haar partners, zodat zij eventueel zelfstandig verder kunnen ontwikkelen.

Jazetti voelt feilloos aan wat de uitdagingen van haar partners zijn.

Het verkrijgen van de juiste software wensen is niet gemakkelijk. Jazetti weet altijd de juiste software specificaties boven tafel te krijgen, door samen met haar partners te sparren over de gewenste software toepassingen. Jazetti heeft het juiste software fingerspitzengefühl!

Jazetti staat voor een vlekkeloze samenwerking.

Jazettti vermijdt miscommunicatie door het inzetten van een enkele software professional per software project. Deze software specialist is op elk niveau inhoudelijk betrokken bij de software ontwikkeling en zorgt dat de totale software behoefte optimaal wordt vervuld. Door dagelijkse face-to-face samenwerking met onze partners, zorgen wij voor het snelste en beste toepasbare resultaat.

Jazetti kan alle software toepassingen zelf ontwerpen en/of ontwikkelen.

Jazetti heeft meer dan 60 kleine en grote software projecten succesvol afgerond. Jazetti treedt op als software consultant voor het verkrijgen van de juiste software wensen, maar Jazetti’s software architecten en software engineers ontwikkelen en implementeren ook de software toepassingen. Dit is afhankelijk van de wensen van onze partners.

Jazetti levert flexibele software oplossingen.

Jazetti levert software oplossingen die toekomstbestendig zijn, op basis van bewezen technologie. Dit bereiken wij door software te adviseren die een hoge mate van inzetbaarheid, toepasbaarheid en schaalbaarheid heeft. Zo kan de software oplossing altijd meebewegen met de (nieuwe) richting van uw bedrijf.

Jazetti levert overdraagbare software.

Jazetti werkt vooral aan bedrijfskritische software systemen, die 24/7 moeten werken. De partners van Jazetti hebben er baat bij dat zij deze software, in geval van nood, altijd zelf kunnen onderhouden en/of kunnen uitbreiden. Door de open broncode en de (technische) documentatie, garandeert Jazetti haar partners maximale veiligheid op dit gebied. Jazetti traint en coacht de medewerkers van haar partners, zodat zij zelfstandig verder kunnen werken aan de software applicaties.

Meer weten? Neem dan contact op!