Jazetti maakt bedrijfskritische software.

Jazetti weet als geen ander de (technische) wensen van haar partners snel om te zetten in intuïtieve en praktische softwaretoepassingen. Het maakt niet uit of het om een meerder talige multinational gaat met 18.000 medewerkers of om een regionaal klein- of middenbedrijf. Jazetti zorgt met dezelfde passie, dat het snel, goed, veilig en waar nodig werkt. Jazetti medewerkers zijn geboren software ontwikkelaars.

Maak uw organisatie flexibel en duurzaam met Jazetti’s low-code platform.

Jazetti heeft een low-code platform dat in een razend tempo de software behoefte volledig kan aan- of invullen. Door de enorme ervaring, sluiten de software oplossingen naadloos aan op de bedrijfsprocessen. Deze ervaring hebben we opgedaan tijdens het inrichten van diverse en uiteenlopende softwaretoepassingen. Maak geen compromissen, zorg dat de software exact aan de wensen voldoet en dat het een aanvulling op de organisatie is!

Jazetti’s low-code platform is het flexibelste systeem in de softwaremarkt!

De keuze is eenvoudig: het is veilig, werkt altijd en overal! De software is klaar voor gebruik, super flexibel en eenvoudig in te richten en aan te passen. Voor de gebruikers werkt het intuïtief, snel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het rendement op (lopende) investeringen neemt toe. Het is mogelijk om met uw eigen software ontwikkelteam de software te beheren en/of verder uit te breiden. Jazetti zet een ruim ervaren en gepassioneerde contactpersoon in, die snelle, doeltreffende en pragmatische software oplossingen met u bedenkt.

Klaar voor gebruik!

Alle bouwstenen zijn aanwezig om direct te beginnen. De software kan zelfstandig functioneren, maar ook bestaande bedrijfssoftware aanvullen en/of ondersteunen.

Super flexibel en intuïtief

De softwaretoepassing zijn snel en eenvoudig in te richten en kunnen later eenvoudig aangepast worden. De software kan zeer complexe software vraagstukken oplossen.

Hoger rendement

Korte doorlooptijden, functionaliteit die gereed is kan direct in gebruik worden genomen. Volledige en overzichtelijke controle over uw data.

Universeel inzetbaar

Gebruiksvriendelijke gebruikersomgeving. Van 1 tot 18.000 gebruikers. Meerdere talen en landinstellingen mogelijk. Autorisatie en toegankelijkheid volledig instelbaar.

Ontwikkel zelf verder!

Hogere betrouwbaarheid door de mogelijkheid van zelfstandige ondersteuning en/of ontwikkeling van het softwarepakket. Een continu groeiend en rijk platform aan functionaliteit en mogelijkheden.

Eén contactpersoon

Ruime software project ervaring. Goede en snelle (technische) service. Goede en snelle pragmatisch toepasbare software oplossingen. De perfecte software sparringpartner voor nu en in de toekomst.

Analyseer uw financiële gegevens.

Ons low-code platform maakt het mogelijk om real-time data te combineren met verschillende softwaresystemen. Hierdoor kunt u een breder en dieper gebruiksvriendelijk overzicht van uw financiële positie raadplegen. Ons low-code platform kan ook dienen als interface tussen verschillende andere software systemen of platformen, het is multifunctioneel!

Actuele complete stuurinformatie.

Het low-code platform van Jazetti stelt u in staat om allerlei databronnen te koppelen en deze in overzichtelijke en actuele dashboards weer te geven. Hierdoor bent u in staat om uw bedrijf te leiden op basis van echte en actuele informatie. Deze overzichten zijn toegankelijk waar u wilt en voor wie u wilt. Verspil geen tijd met het verkrijgen en opbouwen van stuurinformatie, maar besteed 100% aan de mogelijkheden van de actuele kant-en-klare stuurinformatie!

Verbeter interne en externe communicatie.

Informatie die overal voor alle betrokkenen – op een veilige manier – toegankelijk is. Weergegeven in intuïtieve, gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterfaces. Optimale informatie uitwisseling met partners, klanten en leveranciers. Geen repeterende data invoer, waardoor uw bedrijfsdata model optimaal ingezet en benut wordt. Up-to-date zijn en blijven! Dat zijn punten die de interne en externe communicatie van uw onderneming sterk zullen verbeteren. Uw business partners werken graag met u!

Meer weten? Neem dan contact op!